Soutěž: Za 3 správné odpovědi zpříjemnění konce prázdnin a začátku školního roku

3. září 2018

Pokud dnes 3. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát hlavně pro děti.

Zašleme vám dárkový poukaz, resp. předplacenou kartu na 500,- Kč na atrakce v pražském hračkářství Hamleys. Kartu můžete použít třeba na jízdy na velkém benátském kolotoči, na vstup do zrcadlového bludiště, jízdu na dálkově ovládaných autíčkách a další atrakce.

Ke kartě přidáme ještě rodinnou vstupenku do pražského Království železnic. To je největší modelové kolejiště u nás a ve střední i východní Evropě. Uvidíte stovky metrů kolejí, desítky modelů vlaků, modely aut, dávajících si přednost na křižovatkách, modely významných staveb a míst České republiky a zažijete unikátní atmosféru střídání dne a noci; součástí je i obří model Prahy.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A k tomu ještě nějaké CD pro děti od našeho Radioservisu, třeba veselé pohádky od Davida Laňky „Prázdniny Billa Madlafouska“ nebo CD „Vítejte v Pekle“, ve které jsou malí čerti Albert a Norbert za zlobení posláni od Lucifera za trest mezi lidi … (v téhle dramatizaci se představuje František Němec jako Pán Bůh a Otakar Brousek ml. v roli Lucifera).

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska sadu průvodců „Na cesty“ a „Rother“ z vydavatelství Freytag a Berndt. I v tomhle ročním období nadcházejícího podzimu se hodně cestuje, tedy věříme, že by se Vám mohly hodit průvodce na cesty např. Francie jih - Azurové pobřeží, Švýcarsko, Slovinsko, Albánie nebo Podkarpatská Rus či absolutní novinka Gruzie nebo třeba průvodce Korsika.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio