Soutěž: Za 3 správné odpovědi zdarma na biatlon

17. prosinec 2018

Pokud dnes 17. 12. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o sport.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám dneska sadu cen sportovních, souvisejících s biatlonem. Vaší cenou dnes budou permanentky na závody Světového poháru v biatlonu, který se jede tenhle týden ve Vysočina aréně v Novém Městě na Moravě (tedy máte vstup na všechny dny).

SP je v Novém městě na Moravě od 20. do 23. prosince a elita nejlepších biatlonistů zamíří do Nového Města na Moravě popáté. Kromě mistrovství světa 2013 se na Vysočině uskutečnily dosud tři závody Světového poháru v lednu 2012, v únoru 2015 a v prosinci 2016.

SP zahájí ve čtvrtek 20. prosince sprinty mužů na 10 km, v pátek se můžete těšit na sprint žen, v sobotu na dramatické stíhací závody mužů i žen a v neděli se SP v Novém Městě uzavře královskou disciplínou - závody s hromadným startem pro 30 aktuálně nejlepších biatlonistů světa.

Ke vstupenkám Vám, abyste byli na místě úplně styloví :-), ještě zašleme oficiální biatlonovou čepici pro SP v Novém Městě na Moravě od Alpine pro. Čepice je vyrobená z hřejivého materiálu s příjemnou flísovou  podšívkou uvnitř.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, bude Vaše cena také biatlonová. Dostanete dárkový balíček zboží (dobrot) od společnosti Hamé, která je hlavním partnerem českého biatlonu.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio