Soutěž: Za 3 správné odpovědi vstupenky na slavnostní galavečer Atlet roku

5. listopad 2019

Pokud ve dnes 5. 11. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát jde o vstupenky vyhlášení Atleta roku.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás zase zajímavou a skutečně exkluzivní cenu, kterou jinak než u nás nemůžete získat (koupit se totiž nijak nedá): pošleme Vám vstupenky, respektive spíše VIP pozvánky na slavnostní galavečer Atlet roku, který završí úspěšný atletický rok.

Vyhlášení Atleta roku se koná příští sobotu 9. listopadu v hotelu Ambasador – Zlatá husa v Praze. Můžete tak být u toho, až bude vyhlášeno, kdo se stane nejlepším atletem České republiky roku 2019, potkat se osobně s našimi nejúspěšnějšími atlety i vidět na vlastní oči hvězdy české hudební scény (budou mezi nimi např. kapely Mirai, Chinaski nebo Slza, zpěvačky Kristina nebo Anna K a těšit se můžete i na vystoupení některých atletů) – a rovněž si dát něco dobrého k jídlu, součástí Vašich vstupenek je totiž i vstup na raut.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska také vstupenky, tentokrát pro změnu na fotbal a to dokonce na „A“, na reprezentaci, na zápas České republiky s Kosovem, který se hraje 14. listopadu od 20:45 hod. v Plzni. Půjde o poslední představení české fotbalové reprezentace v domácím prostředí v rámci kalendářního roku 2019. Máte tak díky nám možnost si užít klíčový souboj českých fotbalistů o postup na EURO 2020; případná výhra by totiž české reprezentaci zajistila postup na mistrovství Evropy 2020.

A je to zároveň poslední možnost vůbec letos českou reprezentaci vidět - poslední letošní utkání kvalifikace mistrovství Evropy mezi fotbalisty Bulharska a České republiky se totiž bude hrát 17. listopadu v Sofii bez diváků. Evropská fotbalová unie UEFA uzavřela Bulharům stadion na jeden soutěžní zápas jako trest za rasismus fanoušků v říjnovém domácím duelu s Anglií, na což čeští fanoušci bohužel v tomto směru doplatí.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio