SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi vstupenky na Mistrovství Evropy ve fotbale

14. červen 2024

Pokud dnes 14. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte vstupenky na zápas osmifinále.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás skvělou cenu k začínajícímu Mistrovstvím Evropy ve fotbale. I v dalších dnech v příštím týdnu pro Vás budeme mít další podobné ceny! Poslouchejte tedy v nejbližších dnech Radiožurnál opravdu pečlivě.

Dneska Vám za 3 správné odpovědi pošleme cenu, kterou do soutěže věnovala společnost Unilever a značka Hellmann´s, která je oficiální partner grilování UEFA Euro 2024. Konkrétně pro Vás máme 2 vstupenky na zápas osmifinále, které se hraje 1. července ve Frankfurtu nad Mohanem v Německu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky, zašleme Vám ceny, které souvisejí s T - mobile Olympijským během, který se koná příští týden ve středu 19. června na různých místech republiky i v zahraničí. Cenou je funkční tričko od Alpine Pro a další dárky. Součástí Vaší ceny je i dárkový poukaz pro 2 osoby do wellness centra Infinit Step v Praze, ve kterém můžete využít např. plavecký i relaxační bazén nebo zdejší saunový svět se 6 druhy saun a saunovými ceremoniály.

T-Mobile Olympijský běh

Pod záštitou Českého olympijského výboru se konají běžecké závody pro všechny věkové kategorie, celkem vyběhne přes 70 tisíc různých běžců. Navíc každý běžec pomáhá svou účastí i České olympijské nadaci – z každého startovného jde totiž část na podporu sportování dětí, kterým v tom brání nedostatek finančních prostředků. Hlavní závod večer po 18:00 té hodině bude zase odstartovaný v přímém přenosu Radiožurnálu, živě z našeho stříbrného R-streamu (letos nově z pražské Letné).

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio