Soutěž: Za 3 správné odpovědi voucher pro vyznavače sportovní elegance

11. leden 2021

Pokud dnes 11. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou využijete ve městě i v přírodě.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás cenu, kterou do soutěže věnovala značka BUSHMAN, výrobce kvalitního a pohodlného oblečení z přírodních materiálů, jako je bavlna, len, bambus nebo kůže, vhodného do přírody i do města. Pošleme vám tentokrát voucher na 699 korun, který můžete uplatnit při nákupu v jejich e-shopu.

Pořídit si za něj můžete třeba legendární bavlněné tričko Bushman z edice Made in Czechoslovakia – na potiscích najdete legendární produkty, které dobyly svět nebo srdce mnoha generací. Na vašem tričku tedy může být třeba Tatra V3S, Škoda Felicia, Jawa pérák, kolo Favorit nebo hadraplán.

A k poukazu přidáme ještě něco „z přírody“ – sadu kalendářů na letošní rok od jednoho z nejlepších českých horolezců Radka Jaroše.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu knih pro dlouhé zimní večery. Mezi vašimi tituly bude třeba výjimečná autobiografická novinka s názvem „Za objektivem“ od vynikajícího britského shakespearovského herce Davida Sucheta, známého zejména jako představitele detektiva Hercule Poirota.

Čtěte také

Dále vám pošleme i novinku jedné z nejúspěšnějších amerických spisovatelek Kate Quinnové nazvanou Lovkyně. Její hlavní hrdinku Ninu zahraniční média označují jako předchůdkyni Lisbeth Salanderové.

A přidáme i něco pro rozveselení a zlepšení nálady – knihu Dolly Aldertonové prošpikovanou vtipem a srdečností s názvem „Vše, co vím o lásce“, která se stala světovým fenoménem.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio