SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi vitamíny a doplňky stravy

1. únor 2024

Pokud dnes 1. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte sadu vitamínů a doplňků stravy od společnosti IBI International.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme hodnotnou sadu vitamínů a doplňků stravy od společnosti IBI International, která je českou soukromou společností, která se již 30 let specializuje na dovoz, distribuci a propagaci farmaceutických výrobků, doplňků stravy, zdravotnických produktů a léčebné kosmetiky.

Pošleme vám balíček 2 doplňků stravy Orthomol Immun + Orthomol Junior. Jsou to doplňky stravy, které obsahuje důležité mikroživiny pro imunitní systém a vitamíny A, B6, B12, C, D, ale třeba i kyselinu listovou, železo, měď, selen, zinek a další , které rovněž přispívají k normální funkci imunitního systému. Orthomol junior obsahuje celkem 26 účinných látek: vitaminů, minerálních látek, stopových prvků k zajištění a pro podporu fungování imunitního systému našich nejmenších.

K vitamínům a doplňkům stavy Vám ještě přidáme sportovní batůžek.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám 2 ski pasy do horského resortu Rokytnice nad Jizerou v západní části Krkonoš.

Rokytnice je jedno z největších a nejoblíbenějších lyžařských středisek v ČR. Dominuje mu Lysá hora, na kterou vede čtyřsedačková lanová dráha do nadmořské výšky 1 315 m, což z ní dělá nejojedinělejší lanovku v ČR.

Sjezd

Rokytnice je díky rozmanitým terénům vhodná pro začátečníky, pokročilé i nejnáročnější lyžaře. Užijete si tak lyžování na jedné z nejdelších tuzemských sjezdovek i na nejvýše položené sjezdovce právě pod vrcholem Lysé hory. Můžete zde posoudit i letošní novinku - novou technologií rolbování (díky scanování povrchu a geomodelu kopců jsou v areálu uvedeny do provozu zařízení na měření sněhu, které umožňují efektivnější a lepší úpravu sjezdovek).

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio