Soutěž: Za 3 správné odpovědi vás vezmeme na lyže do Rakouska

11. leden 2024

Pokud dnes 11. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát si vyjedete na lyže.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám dva skipasy do rakouského lyžařského areálu Hochficht, který se nachází na rakouské straně Šumavy nedaleko lipenského jezera. 

Hochficht je největším rakouským skiareálem mimo Alpy a nabízí široké možnosti všem vyznavačům zimních sportů a pro všechny úrovně výkonnosti. Na rozdíl od Alp zde nepadají laviny, dostanete se tam bez problémů a bez placení rakouských dálničních poplatků. Skipasy platí až do konce letošní sezóny.

Lyžařské středisko Hochficht

Na Hochfichtu Vás v těchto dnech čeká nádherné slunečné počasí. Sjezdovky jsou díky mrazivým teplotám ve výborném stavu. V provozu jsou všechny lanovky a vleky a 20 km sjezdovek, na kterých leží přes půl metru sněhu a pokud tam vyrazíte během pracovních dní, užijete si poloprázdné sjezdovky. Rodiny s dětmi potěší dva dětské parky se zábavnými atrakcemi, sjezdové dráhy s obřími vlnami nebo komfortní 10místná krytá kabinková lanovka. Na Hochficht se můžete v klidu vydat i pokud nemluvíte dokonale německy, protože na pokladně či v restauracích pracuje český personál.

Ke skipasům Vám přidáme ještě set produktů od společnosti PROM-IN, která se zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a zdraví a je lídrem v oblasti sportovní výživy. Máme pro Vás např. Native Omega 3, který přispívá k udržení normální činnosti mozku, má pozitivní vliv na zrak a pomáhají srdci k optimální činnosti nebo doplněk stravy Glucose control, který představuje vysoce účinný produkt pro vyrovnání hladiny krevní glukózy a mimo jiné také snižuje chuť na sladké ale třeba i třeba vitamín C, zinek, magnesium či jiné produkty.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dárkový balíček od pražírny kávy NATURPARK 12 od Kokořínské pražírny, který obsahuje zrnkovou kávu z Brazílie, čokoládu se sušeným ovocem nebo s chilli a sezónní marmeládu. Všechny tyhle dobroty jsou od společností – zaměstnavatelů zdravotně postižených. V Naturpark 12 věnují výběru druhu kávy, zemi původu a technologii pražení velkou pozornost.

Pražení kávy

Projekt pražení kávy v Kokořínské pražírně je aktivitou integračního sociálního podniku, který v provozu zaměstnává osoby se zdravotním postižením a zdravotním znevýhodněním (provozuje ho nezisková organizace Revenium). Revenium loni začalo na Kokoříně budovat i bezbariérový penzion a školící místo - vše v bezbariérovém pojetí, aby si místo v srdci Kokořínska užili i lidé s postižením.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio