Soutěž: Za 3 správné odpovědi sada pomocníků do kuchyně

25. leden 2022

Pokud dnes 25. 1. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, díky které dovedete své kuchařské umění k dokonalosti.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes opravdu pěknou a praktickou cenu. Pošleme Vám totiž sadu nádobí Berlinger Haus, kterou do soutěže věnovala společnost Penny Market.

Ve vaší sadě tak může být třeba tlakový hrnec z nerezové oceli, který je vybaven časovačem, pánev WOK, pánev na palačinky nebo grilovací pánev, rendlík nebo hrnec s poklicí.

Recepty, které díky těmto hrncům a pánvím připravíte snadno a rychle, najdete v aktuálním čísle S Penny u stolu a najdete je i pod hastagem #vařímehezkyčesky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám jednak 2 ski pasy do Skiareálu Lipno, který se nachází na břehu lipenské přehrady, uprostřed rodinného areálu Lipno. Je to moderní ski-areál zaměřený na rodiny s dětmi v ČR; poskytuje ideální podmínky především pro začátečníky a středně pokročilé. Je tu lyžování na 13,5 km sjezdovek a jeden z největších snowparků v Čechách pro začátečníky i pokročilé. Letošní novinkou je nová lanovka Lipenská a 2 nové skicrossové dráhy pro malé i velké lyžaře.

Jedinečným zážitkem je spojení lyžování s návštěvou Stezky korunami stromů, která se nachází na vrcholu Kramolín. Takže Vám pošleme i 2 vstupy na Stezku korunami stromů. Je otevřená 364 dní v roce a z vrcholu 40metrové vyhlídkové věže je nepřekonatelný rozhled nejen po Lipně, ale i jižní Šumavě a za dobré viditelnosti není problém zahlédnout i malebné Alpy.

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio