Soutěž: Za 3 správné odpovědi relax i sport ve městě

7. září 2018

Pokud 7. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát z oblasti sportu a turistiky.

Jednak vám zašleme turistický batoh od Alpine pro z letošní olympijské kolekce. K tomu přidáme vstupenky do vodního a saunového světa Aquapalace Praha v Čestlicích.

Je to unikátní sportovně-relaxační komplex, největší vodní a saunový svět v republice. Můžete si zde užít relax i adrenalin, zaplavete si zde v každém ročním období. Můžete se svézt na nejdelším toboganu v ČR, zdolat divokou řeku anebo se nechte unést laserovou show. Můžete navštívit i zdejší pestrý Saunový svět, ve kterém najdete 14 různých saun a prohříváren, určených pro příjemné, luxusní i netradiční saunování.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám sadu cen basketbalových.

Bude mezi nimi nejen originální basketbalový míč Molten, ale hlavně vstupenky na zápas kvalifikace mužů na Mistrovství světa. Čeští basketbalisté pokračují v dobře rozehrané kvalifikaci o mistrovství světa 2019. Příští týden, ve čtvrtek 13. září vyzvou v Pardubicích silný tým Ruska. Český národní tým na „ruské bohatýry“ vyrukuje v plné sestavě i s jediným Čechem v NBA Tomášem Satoranským či nejlepším pivotem Euroligy Janem Veselým.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio