SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi pro vás máme vstupenky na koncert Andrey Bocelliho

22. prosinec 2020

Pokud dnes 22. 12. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte krásnou kulturní cenu.

Zašleme vám totiž 2 vstupenky na koncert proslulého italského tenoristy, charismatického zpěváka vážné i populární hudby a držitele celé řady ocenění Andrey Bocelliho, který se koná 29. května příštího roku v O2 aréně v Praze.

Koncert za účasti vzácných hostů tradičně doprovodí Český národní symfonický orchestr. Všechna předchozí vystoupení tohoto slavného tenoristy u nás byla beznadějně vyprodaná, díky Radiožurnálu tedy získáte jedinečnou příležitost nenechat si tento nevšední hudební zážitek uniknout.

K exkluzivním vstupenkám vám navíc přidáme Bocelliho nové album Believe, které vyšlo 13. listopadu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu CD. Bude mezi nimi zejména soubor Zpívejme koledy, které vydal Radioservis. Album přináší 21 nejznámějších českých a moravských koled v podání Dětského pěveckého sboru Českého rozhlasu za doprovodu Brněnského rozhlasového orchestru lidových nástrojů.

Čtěte také

Najdete na něm i hudební bonus v podobě písně Anděl Páně zprávu nese. Je to výjimečná spolupráce našeho dětského pěveckého sboru s operním pěvcem Adamem Plachetkou, swingovým zpěvákem Janem Smigmatorem a Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu.

Mezi cédéčky pro vás bude také úplně nové album Dvě slunce zpěvačky Anety Langerové a mnoho dalšího

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio