Soutěž: Za 3 správné odpovědi poukaz pro cyklisty

11. květen 2020

Pokud dnes 11. 5. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát potěší milovníky cyklovýletů.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám moc pěknou a hodnotnou cenu, pěkný dárek třeba jako inspiraci pro Vaše jarní výlety, které už teď budeme moci, díky uvolňování opatření, uskutečňovat ve větší míře.

Tou hlavní cenou je dnes bezdrátová cyklonavigace Garmin Explore Plus Pro. Do soutěže ji věnovala společnost ESSOX, která je specialistou na financování nových i ojetých automobilů, ale i spotřebního zboží.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám dnes roční dálniční známku. Také tuto cenu do soutěže věnovala společnost ESSOX.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio