Soutěž: Za 3 správné odpovědi poukaz pro bohatého Ježíška

21. prosinec 2020

Pokud dnes 21 . 12. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, který ocení před Vánocemi především všichni rodiče a prarodiče.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám pěknou cenu, kterou můžete využít třeba při vybírání vánočních dárků pro svoje děti. Pošleme vám totiž poukaz na 2.000,- Kč na nákup v české rodinné síti hračkáren Pompo. Ve více než stovce prodejen nebo v e-shopu si tedy budete moct vybrat hračky pro holčičky i kluky, ale voucher můžete využit třeba i na vybavení pro miminka.

Pompo na letošní rok také připravilo projekt Pomáháme malým podnikatelům, díky kterému naleznete v Pompo i spoustu originálních dárků pro dospělé od malých českých autorů, kterým se nyní zásadně ztížila možnost obživy. Zakoupením těchto produktů jim tam můžete pomoci i vy.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K poukázce ještě přidáme nějaká CD, také pro děti a nejen pro ně. Bude mezi nimi třeba novinkové album Spejblova a Hurvínkova učebnice českého jazyka z našeho Radioservisu. nebo komplet Pohádky Marie Kubátové, který obsahuje především celkem osm samostatných dramatizovaných známých Krkonošských pohádek s řadou skvělých českých herců.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu CD. Bude mezi nimi zejména soubor Zpívejme koledy, které vydal Radioservis. Album přináší 21 nejznámějších českých a moravských koled v podání Dětského pěveckého sboru Českého rozhlasu za doprovodu Brněnského rozhlasového orchestru lidových nástrojů.

Čtěte také

Najdete na něm i hudební bonus v podobě písně Anděl Páně zprávu nese. Je to výjimečná spolupráce našeho dětského pěveckého sboru s operním pěvcem Adamem Plachetkou, swingovým zpěvákem Janem Smigmatorem a Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu.

Mezi cédéčky pro vás bude také úplně nové album Dvě slunce zpěvačky Anety Langerové a mnoho dalšího

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio