Soutěž: Za 3 správné odpovědi poukaz na hračky přesně podle vašich představ

31. leden 2022

Pokud dnes 31. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, díky níž se rozzáří oči každého dítěte, ať jsou mu 3 nebo 99.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám pěknou cenu, kterou můžete využít třeba při vybírání vánočních dárků pro svoje děti. Pošleme vám totiž poukaz na 2.000,- Kč na nákup v české rodinné síti hračkáren Pompo. Ve více než stovce prodejen nebo v e-shopu si tedy budete moct vybrat hračky pro holčičky i kluky, ale voucher můžete využit třeba i na vybavení pro miminka.

K poukazu ještě přidáme knihy pro děti, třeba loňskou předvánoční novinku Terka, Bětka a primabábrlína, což je napínavý příběh dvou malých holčiček, které se těší na brášku, který se má brzy narodit…. Knížku napsala novinářka a moderátorka Kateřina Kubalová, naše rozhlasová kolegyně z Dvojky a Regina DAB Praha.

A mezi knihami nejen pro vaše děti bude i novinka H2O a záhada zlaté slzy, což je už 4. díl oblíbené dětské knihy. Její hrdinové, kamarádi Hubert, Hugo a Ofélie tentokrát letí do vesmíru, a to kosmickou lodí na parní pohon.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát cenu od známého dodavatele stříbra a zlata, společnosti Silverum. Máme pro vás tentokrát minci z ryzího stříbra o hmotnosti 1 trojské unce a jedná se hned o světově nejznámější minci American Silver Eagle.

Stříbrný orel je oficiální mincí USA s nominální hodnotou a je emitován přímo americkou státní mincovnou. Zobrazuje kráčející svobodu na lícní straně, na rubu heraldického orla. Mince je ražena od roku 1986, je tedy nejstarší státem garantovanou stříbrnou mincí. Minci vám pošleme v ochranné čtvercové kapsli, která je uložená v pěkné dárkové krabičce, jedná se tedy o pěkný dárek.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio