Soutěž: Za 3 správné odpovědi poukaz na elektroniku

21. prosinec 2023

Pokud dnes 21. 12. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher od společnosti Niceboy.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás cenu, kterou byste třeba ještě mohli využít jako vánoční dárek. Máme pro Vás dárkový poukaz v hodnotě 2 500 Kč, který do soutěže poskytl Niceboy, prodejce stylové elektroniky.

Od značky Niceboy nejspíš znáte jejich sluchátka a repráky, najdete toho u nich ale mnohem víc. Nabízejí také produkty pro domácnost jako např. tyčové a robotické vysavače, ale třeba dárky z oblasti „péče o tělo“, jako jsou sonické kartáčky, fény a další. Voucher můžete uplatnit na jejich webu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme vám dárkový balíček od Kokořínské pražírny NATURPARK 12, který obsahuje zrnkovou kávu z Brazílie, čokoládu se sušeným ovocem nebo s chilli a sezónní marmeládu. Všechny tyhle dobroty jsou od společností – zaměstnavatelů zdravotně postižených. V Naturpark 12 věnují výběru druhu kávy, zemi původu a technologii pražení velkou pozornost

K tomu Vám ještě přidáme minerální vodu Perrier v limitované edici ikonické zelené lahve od světoznámého designéra, legendy francouzského designu Philippa Starcka. Ten tuto lahev navrhl u příležitosti 160. výročí založení značky Perrier; lahvi vdechl novou podobu ve svém nezaměnitelném minimalistickém, ale elegantním stylu a vzdává jí hold francouzské vědě.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio