Soutěž: Za 3 správné odpovědi od nás dostanete doslova modré z nebe

28. leden 2021

Pokud dnes 28. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete od nás poukaz na neopakovatelný zážitek – vyhlídkový let vrtulníkem.

Pokud dnes odpovíte na všechny 3 položené otázky, pošleme vám velmi zajímavou cenu v podobě jedinečného zážitku. Do soutěže ji totiž věnovala společnost FOR FREE DAYS, která se specializuje na zážitkové lety vrtulníkem.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Výherci pošleme voucher na let vrtulníkem, díky kterému se můžete stát součástí projektu Rozlétejme Česko. Vybrat si můžete z více než 300 míst v České republice, která zahrnují jak města, tak památky. Budete se díky tomu moct proletět třeba kousek od svého domova a vyfotit si své město nebo dům, a přitom obdivovat krásy naší země, majestátní hrady a zámky nebo důvtipné půdorysy historických center z ptačí perspektivy.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete tentokrát cenu, díky které budete moct jít do dalších dní letošního roku s úsměvem. Máme pro vás totiž dárkovou taštičku plnou bylinné ústní kosmetiky od společnosti HERBADENT, která je partnerem sbírky Světluška našeho Nadačního fondu Českého rozhlasu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio