Soutěž: Za 3 správné odpovědi moderní městský batoh

7. září 2023

Pokud dnes 7. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás špičkový městský batoh.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte skvělou cenu, která by se Vám mohla hodit teď, se začátkem nového školního roku.

Do soutěže jí věnovala společnost Solight Holding, která je distribučním specialistou na českém i slovenském trhu pro světoznámou značku zavazadel, brašen a batohů vysoké kvality značky Thule.

My pro Vás máme od nich špičkový moderní městský batoh Thule Exeo v okrové barvě s objemem 28 l. Batoh má ekologicky šetrnou konstrukci z recyklovaných materiálů a usnadňuje pohyb ve městě, ve škole i mimo ni. Kromě velkého hlavního oddílu pro uložení knih, složek a denních potřeb má mnoha dalších kapes a kapsiček - pro ochranu Vašeho notebooku má vyvýšenou polstrovanou kapsu, kapsu na uložení brýlí nebo telefonu, vnitřní kapsy pro psacích potřeby, klíče, čipové karty; pro snadné uložení láhve s vodou dvě boční kapsy atd. a různé speciální detaily.

Thule je slavná švédská značka, od roku 2010 vstoupila také do segmentu vysoce kvalitních zavazadel a batohů jak pro pohyb ve městě, tak pro cestování či pro pobyt v přírodě. Thule vyrábí například prostorné kufry na kolečkách (včetně příručních) jak pro manažery, tak pro sportovce. Na městské či studentské stylové batohy používá recyklované eko materiály s vysokou odolností.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete krásný grilovací set.

Set je určený pro zkušené i pro začátečníky, je to dárkové balení koření od společnosti a e-shopu Koření Skýpala. Jedná se o „Gril standard pack“, ve kterém je koření na steaky, ryby a mořské plody, ale třeba i argentinské či aztécké koření, v ručně vyráběné dřevěné bedýnce. Součástí balíčku je i ruční mlýnek na koření.  

Obchody zaměřené na koření jsou většinou bohatě zásobené

Koření Skýpala je rodinná firma z Plzně, která si pečlivě vybírá suroviny a zpracovává je ve vlastním mlýně. Jejich koření má neodolatelnou vůni a silnou chuť, mají různé druhy koření od tradičních po exotické i originální směsi bez glutamátu a s minimálním množstvím soli, které jsou skvělé pro zdravé a lahodné vaření.

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio