Soutěž: Za 3 správné odpovědi lístky na Euro 2024!

17. červen 2024

Pokud dnes 17. 6. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, získáte 2 vstupenky na zápas osmifinále Mistrovství Evropy ve fotbale.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám skvělou cenu k Mistrovství Evropy ve fotbale, které začalo v pátek. I v dalších dnech v tomto i příštím týdnu pro Vás budeme mít další podobné ceny! Poslouchejte tedy v nejbližších dnech Radiožurnál opravdu pečlivě!

Dneska Vám za 3 správné odpovědi pošleme skvělou cenu, kterou do soutěže věnovala společnost Unilever a značka Hellman's, která je oficiální partner grilování UEFA Euro 2024. Konkrétně pro Vás máme 2 vstupenky na zápas osmifinále, které se hraje 1. července ve Frankfurtu nad Mohanem v Německu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám 2 vstupenky na jedno z představení na Otáčivém hledišti v Českém Krumlově. Zřejmě jste už o něm slyšeli, je to originálně řešené hlediště přírodního divadla, umístěné v zahradě českokrumlovského zámku. Jevištní plocha je tvořena rozlehlým parkem, který umožňuje využívat za letních nocí ojedinělost nádherné scenérie zámecké zahrady, která vytváří pro divadelní příběhy jedinečnou atmosféru, návštěva představení pro Vás bude určitě mimořádným uměleckým zážitkem.

Máme pro Vás na výběr buď vstupenky na rodinné představení „Úplně celá česká historie“, což je kompletní průvodce dějinami našich předků v Čechách i v Moravě, příběh velkých dějin malého národa, který musel o svoji zemi bojovat tolikrát, že by to i větší národy dávno zabalily :-). Užijete si spanilou jízdu českými dějinami, plnou hrdinských činů i uloupeného národního sebevědomí či neuvěřitelných vynálezů. Budete se bavit, budete se smát a vaše děti budou díky téhle inscenaci historii milovat.

Nebo si můžete vybrat vstupenky na taneční divadlo „Egon Schiele – Autoportrét“. Taneční projekt kombinující zvuk, světlo, scénu, pohyb připravil pro Otáčivé hlediště choreograf Jan Kodet a režijní duo SKUTR (Lukáš Trpišovský a Martin Kukučka). Je to velmi působivé představení, inspirované detaily z obrazů či kreseb Egona Schieleho.

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio