Soutěž: Za 3 správné odpovědi letní osvěžení kdykoli si usmyslíte

12. srpen 2022

Pokud dnes 12. 8. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, kterou oceníte v současných horkých dnech.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám skvělý dárek, který se hodí do aktuálních horkých dnů. Pošleme vám totiž solární sprchu, kterou do soutěže věnovala společnost ALBIXON.

Solární sprcha vás příjemně osvěží, můžete ji použít na chatě nebo chalupě, ale je prakticky nepostradatelná i k zahradnímu bazénu či vířivce, pro očištění těla před vstupem do vody. Samonosná konstrukce solárních sprch slouží jako solární kolektor a zároveň zásobník o objemu až 40 l, v němž se voda vlivem energie ze slunečních paprsků ohřeje až na teplotu 60 °C.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát set dárků, určených zejména pro vaše domácí mazlíčky, a protože téměř každá rodina v Česku má psa nebo kočku, bude se vám jistě hodit.

Pošleme vám dárkový balíček od značky Beaphar, který obsahuje sadu přípravků proti klíšťatům, blechám a dalším parazitům. Budete si moci vybrat, zda chcete balíček pro psa nebo pro kočku. Vždy bude obsahovat sprej a obojek, díky kterým svého miláčka zabezpečíte na celou sezónu.

Součástí vašeho balíčku bude třeba i šampon pro psy nebo pipeta pro kočky či sprej proti lezoucímu a létajícímu hmyzu, který zajistí ochranu prostor vaši domácnosti.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio