Soutěž: Za 3 správné odpovědi hýčkejte své tělo zvenku i zevnitř

17. únor 2021

Pokud dnes 17. 2. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, kterou ocení především vaše zdravá pokožka.

Sadu produktů péče o pleť Protopan Complete do soutěže věnovala společnost Herbo Medica

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte zajímavý dárkový box přípravků Protopan Complete od české společnosti Herbo Medica. Je to kompletní sada přípravků pro péči o atopickou a citlivou pokožku, která pečuje o pokožku zvenku i zevnitř cílenými doplňky stravy.

Balíček obsahuje například lehce roztíratelné tělové mléko, promašťovací krém, ale také kapsle s obsahem oleje z hadince jitrocelového a kyselinami Omega 3 & 6 nebo kapsle se speciálními probiotickými kulturami, které vykazují dobré výsledky při výživě problematické pokožky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu dárků, které se vztahují k projektu Suchej únor, o kterém jste už určitě z našeho vysílání také slyšeli. Letošní 9. ročník této osvětové kampaně pomáhá změnit naše stereotypy v nadměrné konzumaci alkoholu. Partnerem kampaně, který dárky do naší soutěže věnoval, se letos stala tradiční československá značka Kofola.

Pošleme Vám mimo jiné nově vydanou knihu Suchej únor: 28 důvodů proč ochutnat čistokrevnej život, vtipnou karetní hru a samozřejmě i něco z produkce Kofoly.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio