Soutěž: Za 3 správné odpovědi hodnotná cena nejen pro sběratele

20. listopad 2020

Pokud dnes 20.11. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, kterou ocení i vaše děti a vnuci.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte moc pěknou a hodnotnou cenu od České mincovny. Zašleme vám sadu dvou stříbrných investičních mincí Český lev od České mincovny.

Sada mincí Český lev od České mincovny

Tyto mince byly vydány u příležitosti 100. výročí založení Československa a představují i hodnotný přírůstek pro sběratele. Ocení je zejména čeští vlastenci, protože je na nich vyobrazený český dvouocasý lev, který vleže střeží svatováclavskou korunu a plamennou svatováclavskou orlici na štítu.

Tyhle investiční mince České mincovny „Čeští lvi“ jsou dokonce emitované v zahraniční licenci, a mohou se tak pochlubit uměleckou a sběratelskou hodnotou.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát také něco, co souvisí s gastronomií. Máme pro vás balíček biopotravin Probio na zdravé vánoční pečení a vaření, tedy suroviny vhodné na pečení klasického cukroví ve zdravější variantě.

Balíček obsahuje například žitnou mouku na tradiční staročeské perníčky, špaldovou mouku na vánočku, špaldové kroupy na klasického kubu či červenou čočku na Nový rok. Mezi potravinami pro vás je ale třeba i pohanka na zimní zahřívací jídla, ořechy, mandle, rozinky nebo čoko-kapky jen tak „na zobání“ či pečení.

Všechny suroviny pocházejí z ekologického zemědělství a byly zpracovány šetrně a s péčí bez chemických prostředků. Recepty a inspiraci najdete na www.probio.cz.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio