SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi grilovací dárky i fotbalový míč a dres podepsaný Petrem Čechem

27. červen 2024

Pokud dnes 27. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte grilovací produkty Hellmann's a míč a dres podepsaný Petrem Čechem.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete sadu cen, kterou souvisejí s právě probíhajícím Mistrovstvím Evropy ve fotbale. I v dalších dnech pro Vás budeme mít další podobné ceny, mezi nimi třeba i vstupenky na Euro!

Dnes Vám pošleme balík produktů od značky Hellmann's, která je oficiální partner grilování UEFA Euro 2024.

Hellmann's nabízí širokou škálu produktů od tradiční majonézy, až po speciální omáčky na grilování. Váš set bude obsahovat např. majonézy a omáčky Samba, BBQ, Burger, Creamy garlic, Na hranolky, Extra chilli nebo Chedar.

Kromě grilovacích dárků (včetně třeba krájecí desky či zástěry), máme pro vás další dárky, jako je míč a dres podepsaný Petrem Čechem. 

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vstupenky na představení už 21. ročníku Léta hereckých osobností, které probíhá až do 31. srpna v Praze na Vyšehradě a na Letní scéně Výstaviště Holešovice (mimo Prahu pak na Tvrzi Divice u Loun a ve Vítězné u Dvora Králové nad Labem probíhá). Divadlo Studio DVA uvádí na těchto svých letních scénách oblíbené komedie ze svého repertoáru.

Máme pro Vás konkrétně buď vstupenky na letní hit, prosluněnou a v divadle pravidelně vyprodanou prázdninovou komedii Patrika Hartla Lovci bobrů, ve které můžete vidět např. Boba Klepla, Moniku Absolonovou, Sabinu Remundovou, Kryštofa Hádka, Václava Jílka a další.

Nebo si můžete vybrat vstupenky na představení adaptace legendárního filmového muzikálu Starci na chmelu, které Studio Dva uvádí exkluzivně pouze na letních scénách v Praze na Vyšehradě a na Tvrzi Divice u Loun. Můžete si tak díky nám připomenout známé melodie jako Den je krásný, Bossa Nova nebo Život je bílý dům, a to v živém podání za doprovodu orchestru. V hlavních rolích se představí Peter Pecha nebo Ivan Lupták, Berenika Kohoutová nebo Petra Kosková, Zlata Adamovská, Petr Calda nebo Oldřich Navrátil a další.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio