Soutěž: Za 3 správné odpovědi gastrozážitky pro vaše chuťové pohárky

18. prosinec 2019

Pokud dne 18. 12. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes cenu gastronomickou. Nepůjde však pouze o jídlo, ale také o dobré pití.

Bude mezi nimi zejména poukaz, respektive nabitá karta do UGO Salaterií na snídani pro dva.

Snídaně rozhoduje o tom, jak prožijete celý den a teď, během chladných zimních rán je vydatná snídaně přesně to, co vás probere, abyste vykročili do nového dne s radostí. Snídani v UGO Salateriích si můžete vybrat podle svého gusta, vsadit můžete třeba na „módní“ matcha palačinky, teplý muffin, ale třeba i na „klasická vajíčka“.

K poukazu Vám přidáme dárkové balení skvělé zrnkové kávy ze sítě pražíren a kaváren Mamacoffee. Jejich heslem je „káva s příběhem“ a kávu pečlivě vybírají, nakupují za důstojných podmínek, praží je ve vlastních pražírnách. Máme pro Vás konktrétně kávy z Brazílie nebo Nikaraguy, vhodné na přípravu espresa i moka konvičky.

A aby toho ještě nebylo málo, přidáme i dárkové balení Bohemia sektu Prestige, což je prestižní řada nejoblíbenější značky sektů v tuzemsku. Sekty v této řadě vznikají tradiční metodou kvašením v lahvi, jsou to elegantní a osobitá šumivá vína, ideální k jedinečným příležitostem, jako jsou třeba nadcházející Vánoce. Láhev Bohemia Sekt Prestige Vám pošleme v jedné ze 4 variant - brut, demi sec, rosé brut nebo Chardonnay brut.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu CD, které by se mohly hodit třeba Vašim dětem pod stromeček, ale nejen jim. Bude mezi nimi třeba právě vyšlá audio verze aktuálně jedné z nejprodávanějších knih „GUMP“ s podtitulem „pes, který naučil lidi žít“ od Filipa Rožka, kterou právě vydal náš Radioservis ve skvělém podání Ivana Trojana.

Kniha je neotřelé, poetické, chvílemi až bolestné vyprávění očima psího tuláka Gumpa. Je to příběh o cestě plné překážek a pastí, o lásce a neochvějné psí obětavosti položit život za svého páníčka. Výtěžek z prodeje CD Gump jde na podporu organizace „Se psem mě baví svět“.

Mezi CD bude i „klasika“, Hurvínkovy příhody 4, tentokrát s podtitulem: Spejbl vypráví pohádky.

CD obsahuje výběr sedmi příhod z rozhlasového archivu natočených v letech 1979-1984.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio