SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi elektrický rýžovar

6. únor 2024

Pokud dnes 6. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte elektrický rýžovar od značky TESCOMA.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás i dneska pěkný dárek od české, konkrétně zlínské firmy TESCOMA, která je na českém trhu už více než 30 let.

Konkrétně pro Vás od nich dneska máme novinku, elektrický rýžovar Grand CHEF, který se může stát dobrým pomocníkem do Vaší kuchyně. Domácí příprava rýže je s ním snadná, rychlá a bezpečná, rýžovar Grand CHEF totiž vaří bez překypění či připálení a po uvaření navíc udržuje ideální servírovací teplotu (rýži v něm uvaříte jakoukoliv :-), dlouhozrnnou, krátkozrnnou, kulatozrnnou i jasmínovou).

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám sadu tentokrát sadu cen kulturních. Budou mezi nimi zejména vstupenky na výstavu Art, life. Umění pro život, která se koná v historické budově Uměleckoprůmyslového musea v Praze. Tahle stálá expozice UPM představuje v šesti tematicky rozdělených sálech plastický a živý obraz evropského užitého umění od antiky až po design 20. a 21. století.

Vystaveno je více než 1300 předmětů ze sbírky UPM, která čítá celkem půl miliónu exponátů. Expozice ukazuje, jak všechny věci kolem nás vstupují do lidského života a mění jej po stránce funkční i symbolické.

Ke vstupenkám Vám přidáme knihy pro dlouhé zimní večery, mezi nimi např. úplnou novinku, právě vyšlou knihu, thriller s názvem Budu ti nablízku od současného australského spisovatele a jednoho z nejlepších autorů krimi Michaela Robothama a další knihy.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio