Soutěž: Za 3 správné odpovědi dokonalá wellness neděle ve dvou

13. duben 2023

Pokud dne 13. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte jednodenní pobyt včetně večeře v podobě pětichodového degustačního menu.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dárkový poukaz na pobyt Relaxační neděle pro 2 osoby v horských hotelech ve Velkých Karlovicích, konkrétně ve Spa hotel Lanterna.

Váš pobyt bude zahrnovat ubytování pro 2 osoby na 1 noc včetně večeře formou pětichodového degustačního menu v restauraci Vyhlídka. Ráno na vás bude čekat snídaně a vstup do wellness s termálními bazény a saunovými rituály, ale třeba i možnost zapůjčení holí na nordic walking, který je v současné době velmi populární.

Hotel Lanterna je vyhlášený velice dobrou kuchyní a každoročně se účastní Karlovského gastrofestivalu, tradičního svátku jídla na Valašsku.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu gastronomických cen. Bude mezi nimi set piva z projektu Volba sládků.

Recepturu pro Velikonoční svátky vytvořil společně Plzeňský Prazdroj s Břevnovským klášterním pivovarem v duchu pocty pivovarské historii. Výsledkem je „Popeleční Benedict“. Kromě chmele z klášterní chmelnice použili i slad sušený nad kouřem z dubového dřeva. Ten dodává polotmavému ležáku lehce „uzenou“ chuť. 

K tomu Vám přidáme ještě úplnou novinku od společnosti Revenium, která zaměstnává osoby se zdravotním postižením. Pošleme Vám od nich novinku na kávovém a čajovém trhu, kterou je CASCARA. Je to bylinný čaj vyrobený ze sušených slupek kávových třešní v pěkném dárkovém balení.

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio