Soutěž: Za 3 správné odpovědi cena pro běžce

25. březen 2019

Pokud dnech 25. 3. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o sport.

Máme pro Vás dneska sadu cen sportovních. Budou to zejména ceny od RunCzech běžecké ligy, která právě zahajuje letošní běžeckou sezónu (konkrétně v sobotu 6. dubna Sportisimo ½ maratonem Praha, který je největším běžeckým závodem u nás; startuje na něm kolem 11,5 tisíce běžců).

Vaše cena obsahuje běžecké tričko, batůžek, tašku, energetický nápoj Gatorade, Magne B6 forte proti křečím a další dárky.

Pokud budete mít zájem, může být speciálním bonusem Vaší ceny také startovné na letošní pražský maraton, který se běží v neděli 5. května.

K cenám od RunCzech běžecké ligy Vám ještě přidáme dárkový balíček od společnosti Starlife. Jsou to produkty pro zdravý a aktivní život – v balíčku jsou vitamíny, minerály ve formě roztoku i doplněk stravy s koenzymem Q10, který je důležitý pro tvorbu energie. Balíček by se Vám mohl hodit teď s příchodem jara, k dodání energie nejen na sport, ale třeba i k posílení Vaší imunity.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám vstupenky do vodního a saunového světa Aquapalace Praha v Čestlicích.

Tam se tento týden od 28. do 31. března koná už sedmý ročník Mezinárodního festivalu zážitkového saunování Sauna Fest 2019. V rámci festivalu také uskuteční Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech jednotlivců a týmů, které je zároveň kvalifikací na Mistrovství světa.

Do největšího saunového světa v ČR sjedou milovníci saunování, ceremoniálů i saunového divadla z 15 zemí. Můžete si tak zde užít několik desítek speciálních ceremoniálů v podání českých i mezinárodních mistrů. SaunaFest je jedna z největších akcí tohoto druhu v Evropě, každoročně přináší to nejlepší ze saunového umění. Festival má také upozornit na důležitost pravidelného saunování pro zdraví a zároveň představit ceremoniály, které si zamilovali lidé po celém světě.

Do Aquapalace Praha, který je unikátním sportovně-relaxačním komplexem a největším vodním a saunovým světem v republice, můžete pochopitelně zavítat i později, než tento týden, vstupenky mají dlouhou platnost.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio