Soutěž: Za 3 správné odpovědi balíček s bio kosmetikou

7. září 2020

Pokud dne 7. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, díky které se můžete hýčkat podle korejského receptu.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás skvělou cenu, tentokrát určenou spíše pro ženy, i když je namíchaná jak pro ženy, tak pro muže. Zašleme vám dárkový balíček luxusní pleťové organické kosmetiky YAGE Organics.

Přírodní kosmetika

Ve vašem balíčku bude třeba denní olej proti vráskám, aromaterapeutická zklidňující mlha pro klidný spánek nebo květinová čistící a rozjasňující maska. Kosmetika YAGE je inspirovaná propracovaným korejským systémem péče o pleť, je veganská a v recepturách se uplatňují důmyslné kombinace vitamínů, vzácných olejů, minerálů a rostlinných výtažků a bioaktivních látek tak, aby pleť získala optimální zdraví a vitalitu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát pro změnu pěknou kulturní cenu. Máme pro vás 2 vstupenky na speciální představení Prodaná nevěsta do pražského Národního divadla. Cenu do soutěže věnoval Pilsner Urquell, který chce tímto představením ocenit lidi, kteří pomáhali ostatním v době krize.

Představení se bude konat už tuto sobotu 12. září v historické budově Národního divadla v Praze.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio