SOUTĚŽ: Vyrazte s námi na mrazivý dánský film Tísňové volání

11. červenec 2018

Radiožurnál, partner českých filmů, zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 50 vstupenek na projekci thrilleru Tísňové volání v pražském Světozoru.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte 12. a 13. 7. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu v Dopoledním Radiožurnálu Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film“. Ve čtvrtek rozdáme 13 nejrychlejším dvě vstupenky do pražského Světozoru a v pátek 12 nejrychlejším. Kompletní pravidla najdete zde.

Tísňové volání
Kde? v kinu Světozor v Praze
Kdy? 15. 7. od 18:00

Tísňové volání je nejočekávanější thriller roku oceněný milovníky severských detektivek Cenou diváků za nejlepší zahraniční film na filmovém festivalu Sundance a Cenou diváků z Mezinárodního filmového festivalu v Rotterdamu. Natočil ho Gustav Möller.

„Nápad na tento film mi vnukla situace, kdy jsem se náhodou dostal ke skutečnému tísňovému volání od unesené ženy. Jela v autě, a protože seděla vedle únosce, musela mluvit v náznacích. Nejdřív mě zaujalo samotné napětí v tom telefonátu, jako kohokoli, kdo jej slyšel, ale pak jsem začal přemýšlet nad tím, co je na něm vlastně tak poutavé,“ vypráví režisér Gustav Möller o tom, jaký moment ho inspiroval k natočení jeho prvního celovečerního filmu Tísňové volání.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail. Výherci budou zařazeni na seznam hostů.

autor: Radiožurnál
Spustit audio