SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na koncert Scorpions. Podívejte se, kdy soutěžíme

16. květen 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na koncert rockové legendy, německé skupiny Scorpions. Zkuste štěstí a nalaďte si od pondělí do čtvrtka Ranní Radiožurnál.

Legendární rocková kapela se vrací na světové turné! Scorpions zahájili své turné nazvané podle jejich posledního alba Rock Believer v Las Vegas, v Evropě zavítají celkem v devíti zemích včetně Prahy.

„Při nahrávání alba jsme měli tolik energie a zábavy a nemůžeme se dočkat, až konečně zase budeme hrát naživo,“ vysvětlují Matthias Jabs a Klaus Meine. „Ještě nikdy jsme neměli tak dlouhou koncertní pauzu jako během pandemie. To samozřejmě zvýšilo náš apetit, takže se na turné moc těšíme,“ lákají muzikanti.

Rok 2022 je pro kapelu výjimečný také velkým kulatým výročím. 22. ledna totiž uplynulo přesně půl století od chvíle, kdy vydali svůj debut a odstartovali mezinárodní kariéru. Další milník a další důvod k oslavám s jejich fanoušky po celém světě.

Jak soutěžit

Celkem se hraje o 80 vstupenek pro 40 výherců. Poslouchejte od pondělí 16. do čtvrtka 19. května Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz v pondělí a úterý větu „Chci na Scorpions“. Vyhraje vždy každý desátý soutěžící v pořadí.

Scorpions v Praze

  • Kdy: 26. května 2022 od 20:00
  • Kde: O2 Universum, Praha

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: O2 Universum
Spustit audio