SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na film Volání divočiny. Vyhrajte vstupenky pro celou rodinu

16. únor 2020

Od pondělí do čtvrtka budeme ve vysílání Ranního Radiožurnálu soutěžit o vstupenky na projekci dobrodružného filmu na motivy románu Jacka Londona. Jak můžete vyhrát?

Buck je pes hýčkaný svým pánem i jeho rodinou. Jeho život se však rázem změní ve chvíli, kdy je ze svého domova v prosluněné Kalifornii unesen obchodníky se psy, kteří jej prodají do mrazivé divočiny kanadského Yukonu. Vrcholí zlatá horečka na Klondiku a Buck musí s ostatními psy tahat hlubokým sněhem těžké sáně.

Podaří se mu uniknout a život mu zachrání setkání se svérázným, samotářským dobrodruhem Johnem Thorntonem v podání Harrisona Forda. Jak oba brzy zjistí, jeden druhému zcela promění život.

Film je v kinech v originálním znění s českými titulky, ale starší děti ho jistě zvládnou sledovat bez problému.

Jak soutěžit – Praha

Poslouchejte od 17. do 19. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci 2 / 3 / 4 vstupenky na film Volání divočiny“.

Jak soutěžit – regionální města

Poslouchejte 20. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film do Plzně / Pardubic / Hradce Králové / Mladé Boleslavi / Liberce / Českých Budějovic / Jihlavy / Olomouce / Ostravy“ – podle města vašeho výběru.

Kompletní pravidla najdete zde.

Volání divočiny

Kdy a kde? v neděli 23. 2. v 15:00 v pražském kině Atlas (Sokolovská 371/1, 18000 Praha-8), nebo v regionálních městech v síti CineStar podle programu kina.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio