SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na festival Metronome Prague. Podívejte se, kdy soutěžíme

13. červen 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát soutěžíme celkem o 50 vstupenek na hudební festival Metronome, který se koná 23.–25. června na pražském Výstavišti. Zkuste štěstí a nalaďte si od pondělí do pátku Ranní Radiožurnál.

Na aktuální ročník Metronome Prague, který se odehraje v unikátním prostoru Výstaviště
Praha, míří světová kultovní jména, současná mezinárodní hudební scéna, koncertní speciály českých hudebních hvězd a nově hip hop i elektronika.

Potvrzenými hlavními hvězdami jsou australský zpěvák Nick Cave se skupinou The Bad Seeds, klasici elektronické hudby Underworld, americký zpěvák Beck, belgičtí pop-rockeři Balthazar, britské indie-popové duo Oh Wonder, britská rapperka Flohio nebo ukrajinská kapela Go_A a mnoho dalších tváří současné hudební scény.Z českých jmen svá speciální vystoupení chystají pro Metronome Prague Mig 21, Lenny, Dan Bárta s Alicí, Marpo & Troublegang, Čechomor, David Žbirka a Sunnbrella, Mňága a Žďorp nebo DJ Roxstar.

Čtěte také

Tata Bojs na Křižíkově fontáně

V roce 2020 měli Tata Bojs v rámci Metronome Prague pokřtít jako nový koncertní prostor Křižíkovu fontánu. Covid tento plán bohužel zhatil, ale ani kulturní akce, ani jedna z nejpopulárnějších českých kapel se nevzdali. V pátek, 24. června, druhý den letošního ročníku Metronome Prague, zrealizují svoje vystoupení, a to dokonce před objektivy televizních kamer, které pořídí pro účely pozdějšího odvysílání záznam koncertu.

Předprodej vstupenek na Metronome Prague 2022 je spuštěn na metronome.cz. V prodeji jsou kromě standardní i podporovatelské kategorie, ve kterých za vyšší příspěvek na restart festivalu získají zájemci navíc také nejrůznější hudební a festivalové dárky a další zážitky.

Jak soutěžit

Celkem se hraje o 50 vstupenek pro 25 výherců. Poslouchejte od pondělí 13. do pátku 17. června Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na Metronome“. Vyhraje denně vždy 5 výherců.

Metronome Prague

  • 23. až 25. června 2022
  • Výstaviště Holešovice, Praha 7
  • Více informací: metronome.cz

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: Letní scéna Musea Kampa
Spustit audio