SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na dokument V síti. Podívejte se, kdy soutěžíme

23. únor 2020

Od pondělí do čtvrtka budeme ve vysílání Ranního Radiožurnálu soutěžit o vstupenky na projekci dokumentu V síti.

3 herečky, 3 pokojíčky, 10 dní a 2458 potenciálních sexuálních predátorů. Radikální experiment otevírá tabuizované téma zneužívání dětí na internetu. Tři dospělé herečky s dětskými rysy se vydávají na sociální sítě, aby v přímém přenosu prožily zkušenost dvanáctiletých dívek online. Ve věrných kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří je na netu aktivně vyhledali a oslovili.

Čtěte také

Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru, posílá fotky svých penisů a odkazy na porno. Děti jsou dokonce vystaveny vydírání.

Dokumentární film Barbory Chalupové a Víta Klusáka vypráví strhující drama tří hrdinek alias „dvanáctiletých dívek", pro které se účast na experimentu, od castingu až po osobní schůzky s predátory pod dozorem ochranky, stává zásadní životní zkušeností. Predátorské taktiky se postupně obracejí proti svým strůjcům: Z lovců se stávají lovení.

Jak soutěžit

Poslouchejte od 24. do 27. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film V síti“.

Od pondělí do středy budou ve hře vstupenky na projekci v pražském kině Světozor, ve středu a ve čtvrtek budeme soutěžit také o vstupenky do brněnského kina Scala.

Kompletní pravidla najdete zde.

Projekce v Praze

Kde? v kině Světozor (Vodičkova 791, Praha 1)
Kdy? 26. 2. od 18:00

Projekce v Brně

Kde? v kině Scala (Moravské náměstí 127/3, Brno)
Kdy? 1. 3. od 18:15

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio

Související