SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina. Soutěžte o vstupenky na animovaný film Tonda, Slávka a kouzelné světlo

30. říjen 2023

Od pondělí 30. října do pátku 3. listopadu ve vysílání Ranního Radiožurnálu soutěžíme o 120 vstupenek na nový český animovaný film režiséra Filipa Pošivače a scenáristky Jany Šrámkové. Vypráví o dobrodružství, které v tajemném domě zažijí dvě jedinečné děti. Jak se do soutěže zapojit?

Jedenáctiletý Tonda má jedinečnou vlastnost – od narození svítí. Jeho možná až přespříliš starostliví rodiče se ho snaží držet doma, aby jej ochránili před vnějším světem. To se změní ve chvíli, kdy se před vánočními svátky do jednoho ze sousedních bytů nastěhuje Slávka, tajemná dívka, která obrátí jeho dosavadní život naruby.

Nezapomínejme, že každý z nás v sobě nosí alespoň malé světýlko, které může zahořet, kdykoliv projevíme empatii, toleranci či pomůžeme někomu druhému.
režisér Filip Pošivač

Tonda v ní získává první opravdovou kamarádku, před kterou může odhalit místo plné fantazie ve svém polštářovém bunkru. Slávka zase Tondovi ukáže zázračnou baterku. Ta svým světlem dokáže z obyčejných věcí vytvářet úžasné obrázky a kouzelné světy, které vidí pouze oni.

Plakát k filmu Tonda, Slávka a kouzelné světlo

Tím začíná jejich dobrodružné pátrání po původu záhadných chomáčků tmy, které vysávají z jejich domu sluneční svit. Tonda, Slávka a kouzelné světlo je film o tom, jaké je to být jiný, příběhem o přátelství a fantazii, o světle a o tmě.

Jak soutěžit

Soutěžíme o 120 vstupenek, z toho 100 vstupenek na speciální projekci, která se koná 5. 11. od 15:00 v pražském kině Atlas, a 20 voucherů do regionů. 

Poslouchejte od pondělí 30. října do pátku 3. listopadu Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. 

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci do kina“. Denně vyhraje každý desátý v pořadí – 10., 20., 30., 40. a 50. soutěžící. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: Cinemart