SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film Nejhorší člověk na světě. Podívejte se, kdy soutěžíme

14. březen 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na norský romantický snímek režiséra Joachima Triera. Od pondělí do čtvrtka rozdáme celkem 200 lístků. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Brzy třicetiletá Julie stále hledá své místo ve světě a experimentuje, zatímco její starší přítel Aksel by se rád usadil a začal novou životní etapu. Věci se zkomplikují, když zvídavá Julie pronikne na večírek, na kterém potká mladého a okouzlujícího Eivinda...

Režisér Joachim Trier natočil snímek tak, jako by vám skutečně dobrý vypravěč vykládal historky z (vašeho) života. Někdy se jim smějete, jindy brečíte, ale nikdy vás nenudí.
Hana Kijonka, Aerofilms

Film na pomezí dramatu a komedie vypráví vtipně, pravdivě a s citem o vztazích a životě v době, kdy můžeme mít téměř nekonečné možnosti, a přesto si připadat jako nejhorší člověk na světě. Za hlavní roli v diváckém hitu festivalu v Cannes si Renate Reinsve odnesla cenu pro Nejlepší herečku a snímek je nominovaný na Oscara za nejlepší původní scénář a zahraniční film.

Jak soutěžit

Celkem se hraje o 200 vstupenek pro 100 výherců. Denně soutěžíme o projekci v Praze a od úterý čtvrtka také v Brně a Hradci Králové. V Praze výherce navíc čeká krátký úvod našeho filmového kritika Pavla Sladkého.

Poslouchejte od pondělí 14. do čtvrtka 17. března Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky do Prahy / Brna / Hradce Králové“. 

Kdy a kde se promítá?

  • Praha: 17. 3. od 20:30 v kině Světozor
  • Brno: 18. 3. od 20:00 v kině Bio Central
  • Hradec Králové: 20. 3. od 20:45 v kině Scala

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: iROZHLAS.cz; Bioscop
Spustit audio