SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do divadla na představení Cirku La Putyka. Podívejte se, kdy soutěžíme

4. duben 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na představení Cesty, které pražský novocirkusový soubor odehraje v šapitó Azyl78 . Zkuste štěstí a nalaďte si od pondělí do pátku Ranní Radiožurnál.

Čtěte také

„Cesty se pro nás staly srdcovým projektem, do kterého vkládáme neskutečné množství energie. Chceme jimi vzdát hold jedinečnosti cirkusového umění a jeho historii, a proto v inscenaci uvidíte více než třicet akrobatů, herců, tanečníků a hudebníků, kteří spoluvytvářejí Cirk La Putyka, a to z různých koutů světa a napříč generacemi,“ uvádí divadlo na svých webových stránkách.

Diváci se mohou těšit na vrcholný nový cirkus plný akrobacie, žonglování, tance a náročných čísel. Uvidí na klaunské výstupy, náročná a dechberoucí čísla i skupinové choreografie. To vše na přelomu dubna a května v šapitó Azyl78 na pražském holešovickém Výstavišti.

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 4. do spátku 8. dubna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 50 lístků pro 25 výherců.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz v pondělí a v úterý větu „Chci na představení Cesty“. Denně vybereme pět výherců.

Cirk La Putyka: Cesty

  • Premiéra 11. 9. 2021
  • Koncept a režie: Rostislav Novák ml.
  • Kdy: 1. a 8. 5. od 18:00
  • Kde: Azyl78, Výstaviště Praha

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: Studio DVA
Spustit audio

Související