Soutěž: Nechte se zlákat babím létem a vydejte se na výlet. Za 3 správné odpovědi dárek pro kolo

18. září 2018

Pokud dnes 18. 9. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát cykloturistické.

Zašleme vám značkovou cyklistickou přilbu Alpina a k té přidáme batoh značky Author, který je použitelný nejen na kolo. K tomu ještě přidáme sadu dárků od značky Isostar, mezi kterými bude nejen láhev na kolo, ale třeba i iontový nápoj v prášku i v rozpustných šumivých tabletách nebo energetické tyčinky pro sportovce.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete ceny od pořadatelů již 24. výstavy HRY A HLAVOLAMY, která se koná v prostorách Novoměstské radnice v Praze 2 tento týden, do soboty 22. září.

Zašleme vám jednak rodinnou vstupenku na výstavu a k ní ještě některou z oblíbených deskových her. „Hry a hlavolamy“ jsou oblíbená výstava určená nejen pro děti, ale pro všechny fanoušky hádanek, hlavolamů a deskových her, jsou tam k vidění (a hlavně k hraní!) nejen novinky, ale i známé kusy mezi deskovými, společenskými a stolními hrami. Lákadlem letošního roku je určitě nejstarší dochovaný model ježka v kleci z konce 19. století.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio