Ranní glosy nově v audioarchivu

Drobná ranní zamyšlení, která až na výjimky namlouvají samotní autoři, mají u posluchačů ohlas. Proto jsme od 1. dubna 2016 zjednodušili jejich vyhledávání.

Od začátku roku byly glosy pouze v Celodenních záznamech jako součást hodinovky Dobrého rána s Dvojkou. Od 1. dubna 2016 je můžete vyhledat jako jakýkoli jiný pořad ZDE v Archivu pořadů. A filtrovat třeba jen jméno svého oblíbeného autora.

Do Dobrého rána s Dvojkou pravidelně přispívají například lékařka Miroslava Pelechová, režisér a moderátor Ondřej Kepka, moderátorka Hanka Švejnohová, herec, učitel a moderátor Jiří Werich Petrášek, spisovatelé Michaela Klevisová, Zuzana Maléřová, Halina Pawlowská, Daniela Fischerová, Jiří Kuchař a Rudolf Křesťan, výtvarnice Lenka Horňáková Civade, publicistka Miroslava Besserová, nakladatelka Slávka Kopecká, herečka Gabriela Filippi nebo Helena Štáchová.

Jak v archivu hledat podle jména autora? Klikněte na návodné video!

Ty nejlepší glosy najdete v budoucnu výběrově i na stránce Hry a četba na Dvojce. Dramaturg vysílání vám ručí za to, že vám neuniknou ani skvělé postřehy autorů, které běžně nevyhledáváte.

autor: luh
Spustit audio