Princezna Kate oznámila, že má rakovinu a celý svět se právem stydí

28. březen 2024

Kolik vtipů o zmizelé princezně Kate Middleton jste sdíleli předtím, než oznámila, že má rakovinu? Hanka jeden a připadá jí, že i za něj půjde do pekla, i když na něj nevěří. Poslechněte si Kompot o smutné zprávě z britské královské rodiny, flop éře Duy Lipy a dobrých časech Ariany Grande.

Proč má Dua Lipa svoji flop éru s novým albem Radical Optimism? „Co se děje s jejím týmem? Proč by si vybrali Kevina Parkera z Tame Impaly jako producenta, který skoro zničil Lady Gaga?“ ptá se Šimon. „Jediné, co o této éře je zajímavé, že je pořád na dovolené,“ dodává.

Dua Lupa se na albu Radical Optimis inspirovala britpopem a Hanka si zavzpomínala na koncert Oasis. Šimon si zase připomněl vystoupení skupiny Luštěla v klubu Matrix, kam přišel v motýlku. Oba dva tam měli strach o svůj život. Dejte si čerstvý a bohužel zase úplně nekorektní Kompot.

Proč oznámení princezny Catherine zase dokázalo, že ženy jsou kritizované za každých okolností? Proč bychom se měli víc bavit o problémech s reprodukcí? Jaký pořad tohle dělá skvěle, i když jinak stojí za starou bačkoru? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.