Poklidné focení před pařížskou Eifellovou věží překazil turistům Terminátor

4. květen 2017

Pokud se fotíte před nějakou památkou a do záběru vám záměrně vběhne nějaký vtipálek, jedná se o fotobombing. Jenže tím, kdo na fotku nečekaně pronikl thajským turistům, byl herec Arnold Schwarzenegger. Ten je ve Francii na pozvání prezidenta Hollanda.

Herec a bývalý guvernér amerického státu Kalifornie do Paříže přiletěl už o víkendu na pozvání francouzského prezidenta Francoise Hollanda, od kterého dostal Řád čestné legie za podporu zelené energie a za boj proti změnám klimatu.


Je to pro mě velká pocta získat Řád čestné legie. Vím, že je to ve Francii to nejvyšší ocenění a vážím si toho, že jsem ho dostal za svou práci pro životní prostředí.Arnold Schwarzenegger

Filmový Terimánor se ve volném čase také projížděl po Paříži na kole, rozhodl se narušit poklidné odpoledne thajských turistů a v maskáčové bundě a černých slunečních brýlích vjel skupině do záběru.

Na Instagram pak napsal, že si projížďku po Paříži užil a děkuje lidem, že mu dovolili narušit jim jejich fotku. Jeden z turistů uvedl, že nejdříve vůbec netušil, kdo to je a byl naštvaný, že mu někdo zkazil záběr.

Z Paříže si kromě fotek s francouzským prezidentem odvezl i několik videí, které se svými fanoušky sdílel na Snapchatu. Na kole se mimochodem před dvěma lety projížděl i po Praze, když tu točil reklamu.

autoři: jch ,
Spustit audio