Písničky podle Vás pro víkend 10. a 11. listopadu

7. listopad 2007
Hudební telegraf

V anketě Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu jste od začátku letních prázdnin vybírali Písničky podle Vás. Chtěli jsme dát posluchačům šanci podílet se na víkendové hudební dramaturgii a narušit podle našeho soudu nepravdivé klišé o kvalitě hudby na ČRo 1 - Radiožurnálu. Každý týden jste vybírali z nabídky 30 titulů a nejúspěšnější desítku z nich jste mohli o víkendu slyšet častěji než obvykle. A co uslyšíte o druhém listopadovém víkendu? Vybrali jste Jaromíra Nohavicu, Pavla Dobeše nebo třeba Boba Dylana. Přejeme vám pohodový poslech a jsme rádi, že jste s námi hráli.(Anketa Písničky podle Vás byla ukončena.)

Každou z vybraných písní můžete o nadcházejícím víkendu vždy mezi 5. a 18. hodinou slyšet celkem čtyřikrát. Navíc si celou desítku pohromadě můžete poslechnout v sobotu mezi 2. a 3. hodinou ráno a v neděli mezi 4. a 5. hodinou (po pořadu Týden v Česku).

Ve 45. týdnu jste vybrali skladby:

poř.interpretpísničkahlasů1Jaromír NohavicaStarý muž8,0 %2Pavel DobešNěco o lásce6,9 %3Bratři EbenovéJá na tom dělám6,7 %4Johnny CashGhost Riders In The Sky5,1 %5Bob DylanBlowin' In The Wind4,8 %6Jana KirschnerNovember4,8 %7OlympicAgáta4,5 %8Pavol HaberaJe to vo hviezdach4,5 %9Nick Cave, Kylie MinogueWhere The Wild Groses Grow4,2 %10Andrea BocelliUn Nuovo Giorno4,2 %

autor: jkr
Spustit audio

Více z pořadu