Olympiáda živě z Tokia! Na Radiožurnálu Sport se dozvíte všechno podstatné jako první

20. červenec 2021, aktualizováno

Sportovní vrchol tohoto roku začíná 23. července a končí 8. srpna. Olympioniky v japonském Tokiu čeká celkem 324 soutěží ve 33 sportech a digitální stanice Radiožurnál Sport vám jako jediné rádio v České republice přinese přímé přenosy všech důležitých závodů a zápasů českých reprezentantů. Co všechno pro vás připravujeme?

Přímé přenosy z klíčových momentů

Začínáme přímým přenosem slavnostního zahájení olympiády v Tokiu. Nalaďte si Radiožurnál Sport v pátek 23. července ve 13 hodin.

Na letní olympijské hry 2020 odjelo nakonec 115 českých sportovců. Právě jejich boj o medaile bude v centru zájmu našich reportérů přímo v Tokiu. Radiožurnál Sport se bude snažit nabídnout vám to nejdůležitější v přímém přenosu. Vysílat budeme denně už od 5 hodin ráno po celý den až do půlnoci. A nejsledovanější momenty přinese živě také Radiožurnál.

„Chceme nabídnout maximum možného posluchačům obou stanic. Zatímco na Radiožurnálu budeme vysílat především živé vstupy ve chvílích, kdy budou usilovat o cenné kovy čeští sportovci, na Radiožurnálu Sport budou celé přímé přenosy závodů a zápasů,“ říká šéfredaktor Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport Ondřej Suchan. Jedinou výjimkou budou zápasy basketbalistů. Ty odvysíláme celé i na Radiožurnálu.

Čtěte také

Připravili jsme pro vás program her v Tokiu den po dni, který budeme pravidelně aktualizovat, aby vám neutekl žádný z důležitých přenosů. 

Exkluzivní rozhovory

Nejsilnější bývají bezprostřední dojmy. Právě takové vám z dějiště olympiády chtějí zprostředkovat naši sportovní reportéři. Ve speciálním olympijském podcastu vám přineseme rozhovory s našimi olympioniky a přiblížíme jejich dojmy z letošní, v mnohém netypické olympiády.

Na zajímavé hosty se mohou těšit také návštěvníci pražského olympijského festivalu, kde budou moderátoři Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport každý den od 15.30 zpovídat své hosty. Osmdesátiminutový Olympijský speciál uslyšíte živě na Radiožurnálu Sport a můžete ho také sledovat ve video přenosu na našem webu a sociálních sítích.

Prvním hostem Olympijského speciálu na pódiu pražského Olympijského festivalu bude tenistka Lucie Hradecká. Odpolednem vás provedou naši moderátoři Andrea Sestini Hlaváčková a Jan Pokorný. Poslouchejte živě na Radiožurnálu Sport od 15:00 a v repríze na Radiožurnálu od 18:30.

Návštěvníci olympijského festivalu v Praze budou mít také možnost nahlédnout přímo do mobilního studia takzvaného R-streamu, využít zastřešenou relax zónu nebo získat podpis některého ze známých moderátorů a sportovců.

Komentáře a nejčerstvější výsledky

Ke špičkovým výkonům patří také odborné analýzy sportovních expertů. Budeme se jich ve studiu i v olympijském parku ptát na všechno, co vás zajímá. A samozřejmostí jsou také krátká informačních shrnutí nejčerstvějších výsledků a novinek z OH 2020 ve zvláštním sportovním zpravodajství každou půlhodinu po zprávách.

Nalaďte si každý den od 5 hodin ráno Radiožurnál Sport a nic z olympijského dění vám neunikne!

autor: and

Související