Není naší školy škoda?

18. květen 2007
Radiofórum

Do základních škol přicházejí slabší ročníky žáků. Co s poloprázdnými školními budovami? Co s nimi radnice zamýšlejí? Je správné se přebytečných škol zbavovat? Jak byste s přebytečnými školami naložili Vy?

Zapojte se do diskuse pod tímto článkem nebo nám napište na adresu radioforum@rozhlas.cz.

Jak se s problémem nevytížených škol hodlá vypořádat radnice městské části Prahy 4? Mají rodiče tamějších dětí důvod k obavám? Proč proti záměrům radních protestují? Poslouchejte reportáž Radiofóra dnes po 18.30 hod.

Radiofórum je hodinový pořad nabízející nejen přehled nejdůležitějších událostí v uplynulých čtyřiadvaceti hodinách doma i v zahraničí, ale i jejich okamžitou analýzu. Síť zahraničních i domácích reportérů a okruh pravidelných spolupracovníků ČRo 1 - Radiožurnálu umožňuje, aby svým posluchačům na sklonku dne nabídl rychlý, přitažlivý a spolehlivý přehled dění doma i ve světě obohacený o nezbytné souvislosti.

Inovované Radiofórum nabízí každý všední den v čase od 18.00 do 19.00 hodin dva přehledy zpráv, delší zhruba devítiminutový a kratší asi dvouminutový. Hlavní náplní pořadu je zhruba šest aktuálních námětů z uplynulého dne. O nich diskutují jak sami jejich aktéři z řad politiků či státních úředníků, tak nezávislí analytici, novináři či ekonomové. Stranou nezůstávají ani náměty kulturní, společenské či sportovní.

Zvukové záznamy tohoto pořadu si můžete poslechnout nebo stáhnout z našeho audioarchivu. K dispozici je vám i zvukový archiv tohoto pořadu a jeho PODCAST.

autor: pdu
Spustit audio