Na stadionu v Příbrami se oženil, teď se Vavruška vrací jako trenér Teplic

8. srpen 2015

Trenér teplických fotbalistů Davidu Vavruška si splnil sen mnoha mužů - oženil se totiž přímo na fotbalovém hřišti. Stalo se to před třemi lety v Příbrami, kam právě dnes jeho současný tým vyrazil k utkání 3. kola první ligy.

„Je to pro mě sváteční místo, na druhou stranu je lepší hrát fotbal na takovém svátečním místě než v kostele. Tam bychom toho moc neodehráli, takže naštěstí jsme se brali na hřišti,“ usmívá se David Vavruška.

„Jsem člověk, který minulostí nežije. Pro mě je Příbram uzavřená kapitola, ale samozřejmě si na to vzpomenu, protože až půjdeme na hřiště, tak půjdeme stejnou cestou jako tenkrát,“ řekl David Vavruška.

Možná i vás překvapí, že svou ženu k tomu, aby se svatba uskutečnila na fotbalovém hřišti ani nemusel přemlouvat.

„Je to velká fanynka fotbalu a navíc jsme se telepaticky shodli na dvou věcech. Manželka mi psala na soustředění, že vymyslela, kde bychom se vzali a jaká bude nástupní písnička. Tak jsem jí odepsal, že to mám vymyšlené taky. A v obou případech jsme se shodli,“ vypráví až neuvěřitelnou příhodu trenér Vavruška.

Do Příbrami se dnes s Davidem Vavruškou samozřejmě jeho manželka vrátí. Ligový zápas si rozhodně nenechá.

„Bude sedět za střídačkou a hlídat mě, jestli je všechno v pořádku. Jestli neříkám blbosti a jestli u toho dobře vypadám. Tvrdí, že reprezentuji rodinu, tak ať se podle toho chovám. Tak se snažím to tak dělat,“ dodává dnes už trenér Teplic David Vavruška.

autoři: dak , Vojtěch Bureš
Spustit audio