Máte koně jako koníček? Za 3 správné odpovědi dostanete ubytování v jezdeckém areálu

26. srpen 2019

Pokud dnes 26. 8. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny, které mohou být i tipem na krásnou dovolenou.

Pošleme Vám cenu od pořadatelů a partnerů nejvýznamnějších parkurových závodů v Česku – poukaz na ubytování ve 3 hvězdičkovém Penzionu v Jízdárně, který se nachází jen malý kousek od historického centra města Olomouc.

Váš poukaz zahrnuje ubytování pro 2 osoby na 2 noci se snídaní v některém z moderně a pohodlně zařízených pokojů tohoto penzionu s rodinnou atmosférou a vyhlášenou kuchyní, který se nachází jen malý kousek od historického centra Olomouce. Penzion je součástí jezdeckého Areálu Equine Sport Centre Olomouc, který uspokojí potřeby všech milovníků koní.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K tomu Vám ještě přidáme rodinné vstupné do celoročně otevřeného Muzea rekordů a kuriozit v Pelhřimově, v němž můžete vidět věci, které jsou výsledkem mnoha našich „koníčků“ – něco, co jste ještě neviděli a co nikde jinde na světě nelze spatřit.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska cenu kulturní - máme pro Vás 2 vstupenky do divadla, na novou pražskou letní divadelní scénu, na „Hvězdné léto“.

„Hvězdné léto“ odkazující k hvězdám nad hlavou i na pódiu připravilo pod žižkovskou věží v Mahlerových sadech na Praze 3 Divadlo Kalich. Repertoár nabízí herecky atraktivně obsazené komedie několika pražských divadel; hraje se zde až do 7. září. Tentokrát pro Vás máme vstupenky na představení s názvem „Teď ne!“. Jeho domovskou scénou je Studio Bouře, hrají Michal Dlouhý, Kristýna Frejová, Kamil Halbich a další.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio