Fotbal živě! Poslouchejte přímé přenosy zápasů českých klubů v pohárové Evropě

26. září 2024, aktualizováno

Hned čtyři české týmy se probojovaly do podzimní hlavní fáze evropských pohárů. Jako první se představila v Lize mistrů Sparta, která porazila na Letné Salcburk 3:0. Slavia na úvod Evropské ligy vyhrála 2:0 v Razgradu. Plzeň ve čtvrtek 26. září od 21 hodin čeká duel ve Frankfurtu. Vše o zápasech českých zástupců v pohárové Evropě uslyšíte na Radiožurnálu Sport v přímém přenosu nebo na mujRozhlas.cz, vybrané duely i se spolukomentátorem Pavlem Horváthem.

Čtvrtek 26. září, 21.00

1. zápas hlavní fáze Evropské ligy: Frankfurt - Plzeň 3:3

Svěřenci trenéra Miroslava Koubka nezvládli sobotní ligový šlágr v Edenu, když proti Slavii prohráli 0:3. Nyní budou chtít odčinit porážku a dobře vstoupit do hlavní fáze Evropské ligy. Ve 21 hodin nastoupí na půdě Frankfurtu. Poslouchejte utkání v přímém přenosu Radiožurnálu Sport s komentářem Tomášem Petrem.

Odehrané zápasy:

Středa 18. září, 18.45

1. zápas hlavní fáze Ligy mistrů: Sparta - Salcburk 3:0

Fotbalisté Sparty v úvodním utkání ligové fáze Ligy mistrů porazili doma Salcburk 3:0. Už po necelých dvou minutách dostal Pražany do vedení Kaan Kairinen, před koncem úvodního dějství přidal další branku Victor Olatunji, po jehož přihrávce stanovil v 58. minutě konečnou podobu výsledku Qazim Laci.

1. zápas hlavní fáze Evropské ligy: Ludogorec Razgrad - Slavia 0:2

Fotbalisté Slavie v úvodním zápase Evropské ligy zvítězili v Razgradu nad Ludogorcem 2:0. Pražané proti bulharskému šampionovi potvrdili roli mírného favorita a plným bodovým ziskem vstoupili do nové, ligové fáze soutěže. V prvním poločase otevřel skóre Matěj Jurásek, ve druhém dějství výhru pojistil střídající Mojmír Chytil.

Nenechte si ujít skvělou fotbalovou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související