Firmy stále víc trápí zneužívání počítačů

16. červenec 2007
Radiofórum

Firmy stále víc trápí zneužívání počítačů. Někteří zaměstnanci dovedou až polovinu pracovní doby strávit hraním her, surfováním po internetu nebo chatováním. Je to normální? Mohou se firmy bránit? Zeptáme se právničky Marcely Kubínkové a podnikatele Bedřicha Dandy. Zajímají nás i vaše názory! Duel Radiofóra uslyšíte po 18.30 h.

Co si o tématech pořadu myslíte? Jaké jsou vaše otázky na hosty duelu? Podělte se o ně s dalšími posluchači! Zapojte se do diskuse pod tímto článkem (klikněte na tlačítko Nový názor) nebo nám napište na adresu radioforum@rozhlas.cz.

-----

Radiofórum nabízí každý všední den v čase od 18.00 do 19.00 hodin dva přehledy zpráv, delší zhruba devítiminutový a kratší asi dvouminutový. Hlavní náplní pořadu je zhruba šest aktuálních námětů z uplynulého dne. O nich diskutují jak sami jejich aktéři z řad politiků či státních úředníků, tak nezávislí analytici, novináři či ekonomové. Stranou nezůstávají ani náměty kulturní, společenské či sportovní.

Zvukové záznamy tohoto pořadu si můžete poslechnout nebo stáhnout z našeho audioarchivu. K dispozici je vám i zvukový archiv tohoto pořadu a jeho PODCAST.

autor: pdu
Spustit audio