Čepované pivo ve sklepě v pivovaru je to ideální, říká odbornice na pitelnost piva
„Na našich seminářích učíme lidi degustovat pivo,“ říká Jana Olšovská, vedoucí analytické zkušební laboratoře Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského v Praze. Jaké jsou nejčastější vady piva? Jak se má správně ochutnávat pivo? A jak chutná sto let staré pivo?
Související
-
Pivo drží Belgičany pohromadě, tvrdí rozhlasový redaktor a autor knihy Pivní království Belgie
Belgie, to není jen Brusel, ale i pralinky, fotbal a především pivo. Mluví o tom bývalý zahraniční zpravodaj Filip Nerad, který o belgickém pivu napsal knihu.
-
Už jste někdy slyšeli o rybaření pomocí magnetu a závodech dronů?
Nakoukněte s námi do světa počítačů, her, nových objevů v přírodě a dalších zajímavých věcí kolem nás.
-
Chováte se arogantně k obsluze? Pozor, můžete mít dražší pivo, varuje Pavel Maurer
Někteří restauratéři dokážou být při své práci skutečně zábavní. A dobrý vtip může posloužit jako dobrý marketing.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Únor v preferencích: sílící ANO se vzdaluje vládnímu táboru. Rozkolísaní Piráti a Motoristé slábnou
-
‚Ludvík měl krytí, Budinský byl kasička.‘ Reportér detailně odkrývá pozadí kauzy Motol
-
Pomohla americká stopka na informace Rusům? Stažení Ukrajinců z Kursku je ‚otázkou týdnů‘
-
Jak zabránit další kauze Motol? ‚V systému masivního přerozdělování peněz je to obtížné,‘ říká Feltl