Čepované pivo ve sklepě v pivovaru je to ideální, říká odbornice na pitelnost piva
„Na našich seminářích učíme lidi degustovat pivo,“ říká Jana Olšovská, vedoucí analytické zkušební laboratoře Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského v Praze. Jaké jsou nejčastější vady piva? Jak se má správně ochutnávat pivo? A jak chutná sto let staré pivo?
Související
-
Pivo drží Belgičany pohromadě, tvrdí rozhlasový redaktor a autor knihy Pivní království Belgie
Belgie, to není jen Brusel, ale i pralinky, fotbal a především pivo. Mluví o tom bývalý zahraniční zpravodaj Filip Nerad, který o belgickém pivu napsal knihu.
-
Už jste někdy slyšeli o rybaření pomocí magnetu a závodech dronů?
Nakoukněte s námi do světa počítačů, her, nových objevů v přírodě a dalších zajímavých věcí kolem nás.
-
Chováte se arogantně k obsluze? Pozor, můžete mít dražší pivo, varuje Pavel Maurer
Někteří restauratéři dokážou být při své práci skutečně zábavní. A dobrý vtip může posloužit jako dobrý marketing.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.