1. FC Radiožurnál letos zahajuje v Šatově

30. květen 2002

První letošní zápas fotbalového týmu 1. FC Radiožurnál se koná v sobotu 1. června v Šatově u Znojma. Proti týmu HC Znojemští orli nastoupí v našem dresu také Tomáš Rosický, Vladimír Šmicer, Petr Čech, Tomáš Hübschman, Maxime Mededa, Ladislav Vízek, Karol Dobiáš, Tomáš Kouba, Jiří Petrovič, Martin Hrdinka, Milan Studecký, Václav Němeček, Jakub Smolík, Martin Havlát nebo Patrik Eliáš.

Komentátorem zápasu bude herec Pavel Nový. Výkop zápasu 1. FC Radiožurnál proti HC JME Znojemští orli je v 15.00 hod. v sobotu 1. června. Další zápasy sehraje náš tým ve čtvrtek 13. 6. v Plzni a 20. 6. v Ostravě. Tyto zápasy budou součástí finále turnaje pro dětské týmy McDonald's Cup. (Plzeň - české finále, Ostrava - moravské finále).

Fotbalový tým 1. FC Radiožurnál hraje v roce 2002 již 5. sezónu.

V dresu týmu se objevují redaktoři, moderátoři a další pracovníci ČRo 1 - Radiožurnál a známé osobnosti z řad herců, zpěváků a sportovců. Během sezóny sehraje 1. FC Radiožurnál 6 až 10 zápasů, které mají už tradičně charakter sportovně-společenské události. Netradičně se totiž hraje na třetiny, nikoliv na poločasy. O přestávkách každého zápasu vystoupí některá z českých populárních zpěvaček, která i na začátku utkání provede čestný výkop.

Logo

V dresu 1. FC Radiožurnál se v roce 2001 objevili mimo jiné Patrik Eliáš, Martin Dejdar, Ondřej Vetchý, Michal Suchánek, Pavel Nový, Jakub Smolík, Jan Pokorný, Martin Hrdinka, Ivan Trojan, Jiří Langmajer, Jiří Petrovič, Jan Jiráň, Tomáš Kouba, Milan Studecký, Martin Havlát, Václav Němeček, Zdeněk Hruška, František Černík a další.

Kapitán v roce 2001:
Karol Dobiáš
Ladislav Vízek (nehrající kapitán na zápase v Lošticích)

Slavnostní výkop prováděli:
Dominik Hašek, Jiří Lábus, Bára Štěpánová, zpěvačky Věra Špinarová, Daniela Šinkorová, Šárka Marková,

Všechny zápasy moderoval:
Vladimír Hron

autoři: jkr , psk
Spustit audio