Za fotku z Filmžurnálu si odváží fotoaparát

27. červenec 2011
Filmžurnál 2011

Radiožurnál letošní Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary oživil nejen svým speciálním vysíláním, ale i hosteskami a redaktory na reklamních elektrických vozítkách a s tím spojenou fotografickou soutěží. Do 20. července jste nám posílali své snímky a my už známe vítěze.

Soutěžící měli poměrně snadný úkol: vyfotit (nejlépe nějak nápaditě) naše kolegy nebo hostesky na segwayích v barvách Radiožurnálu a poslat nám fotku, respektive fotky e-mailem. Po uzávěrce jsme z desítek fotek postupně vybírali ty lepší, nejlepší, nejlepší z nejlepších… až jsme po složitém rozhodování dospěli k vítězi.

Z digitálního fotoaparátu Samsung PL 51 se může těšit Pavlína Kuželová z Krásné Hory nad Vltavou. Gratulujeme!

Vítězný snímek si můžete prohlédnout o kousek výš. Další vybrané fotografie najdete v přiložené fotogalerii.

Vysílání ČRo 1 – Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu. Na začátku července pravidelně vysíláme Filmžurnál – speciální festivalový program na karlovarské frekvenci 102,6 MHz a na internetu.

mapa vysílačů Radiožurnálu (VKV a DVB-T)

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu si můžete poslechnout v iRadiu. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autor: jkr
Spustit audio

Více z pořadu