V pražské Troji nezávodili jen profesionálové. Do vodního kanálu se odvážili i nevidomí fanoušci

13. červen 2022

Druhý červnový víkend patřil v pražské Troji vodnímu slalomu. Celý víkend jsme byli na akci s R-streamem a kromě zajímavých rozhovorů s osobnostmi jsme se znovu zapojili do akce Nevidomý fanoušek. Vodní sport si užívalo třináct zrakově handicapovaných fanoušků a dva z nich si dokonce vyzkoušeli přímo v kanálu, jaké to je bojovat s přírodním živlem. Komentátor Martin Charvát jim navíc popisoval závodní jízdy. Podívejte se, jak se slabozrací bavili s Radiožurnálem Sport!

V pražské Troji odstartoval Světový pohár ve vodním slalomu. Hned třináct nevidomých fanoušků si mohlo užívat speciální komentář Martina Charváta. Radiožurnál Sport akci celý víkend monitoroval a především v neděli bylo spoustu důvodů k radosti. Dvojnásobné vítězství Terezy Fišerové a a bronzová medaile Lukáše Rohana hovoří za vše. Důkazem, že se zrakově handicapovaní fanoušci opravdu náramně bavili, je i jejich odvážný krok do závodní lodi, ve které si vyzkoušeli, jak těžkým sportem vodní slalom je.

Nevidomý fanoušci se tentokrát bavili při vodním slalomu

Další velkou sportovní akcí, kterou Radiožurnál Sport v rámci projektu Nevidomý fanoušek navštíví, bude v září evropský šampionát basketbalistů. Už teď se těšíme, že budeme znovu rozdávat sportovní radost.

autoři: Radiožurnál Sport , rej

Související