Událost českého internetu se blíží. Nominujte v Křišťálové lupě ty nejlepší projekty

22. červenec 2014

Buďte připraveni na všechno, vzkazují organizátoři už devátého ročníku tradiční soutěže. Oblíbili jste si nějakou internetovou stránku nebo on-line projekt? Nominujte své favority v anketě Křišťálová lupa.

Už od roku 2006 hledá internetový server Lupa.cz nejzajímavější projekty, služby a výrazné osobnosti českého internetu. Můžete se zapojit také a až do 31. srpna navrhovat své kandidáty na ocenění. Formulář najdete na stránkách Křišťálové lupy.

Čtěte také

Externí panel složený z novinářů, publicistů a bloggerů návrhy veřejnosti uspořádá a doplní pro finální hlasování. Nominovaní se dostávají do konečného veřejného hlasování. Pro vybrané projekty budete moci hlasovat od 16. září do 26. října.


Křišťálová lupa se stala nejvýznamnější událostí roku v oblasti českého internetu, což dokládá počet hlasujících. V roce 2003 se do finálního hlasování zapojilo 64 tisíc uživatelů. Hlasovat můžete prostřednictvím formuláře na stránkách projektu.

Ceny udělí také odborná porota, která rozhoduje o osobnostech, marketingové a obsahové inspiraci. Vyhlásí také držitele anticeny, kterou v minulosti získal třeba centrální registr vozidel, monopol na data o jízdních řádech nebo datové schránky.

Konečné výsledky se dozvíte 20. listopadu, během slavnostního večera, jehož tradičními průvodci budou známý herec Tomáš Hanák a výkonný ředitel společnosti Internet Info Ján Simkanič.

K hlasování vybízí znělka soutěže, která byla natočena na železniční trati u Nižboru, prý mezi 48. a 46. pražcem. „Věřím, že znělka bude pro všechny dostatečnou výzvou, aby byli připraveni na start letošního ročníku naší ankety,“ shrnuje Ján Simkanič.

autor: šše
Spustit audio